y

Cuma, Şubat 17, 2006

ŞEREFSİZLER!! OLMAZ BÖYLE BİR OLAY!!

Yazılı açıklamada; bağımsızlığımızın sembolü olan Türk Bayrağı'na 10 nolu Sağlık Ocağı bahçesinde 16 şubat 2006 tarihinde yapılan çirkin saldırının, herkesi derinden yaraladığı ifade edilerek, şunlar belirtildi:
“İlimizdeki huzur ortamını bozmak ve toplumsal barışı ortadan kaldırmak isteyen çevrelerin bu gibi menfur saldırılarının amacına ulaşması mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti gücünü ve meşruiyetini vatandaşlarından almaktadır. Vatandaşlarımızın ülkemizin ortak değerleri olan vatanın bölünmezliği ve milletimizin bütünlüğü konusundaki hassasiyeti ve bilinci bu gibi oyunları boşa çıkaracaktır.” Güvenlik kuvvetlerinin failleri bulup adli mercilere teslim etmek üzere gerekli çalışmaları yaptığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Olayın faillerinin yakalanması konusunda Vanlı hemşehrilerimizin güvenlik kuvvetlerine gerekli desteği vereceğinden kuşkumuz bulunmamaktadır. Bütün yurttaşlarımızın devletimize güvenmesi, bundan sonra buna benzer çirkin eylemler konusunda uyanık bulunması ve en küçük kuşkulu durumda bile güvenlik kuvvetlerini haberdar etmesi büyük önem taşımaktadır.

Kaynak : VAN (A.A)

Nasıl bir iştir bu yaa.. Şu şerefsizleri bir yakalasam gerçekten öldüreceğim.. Nasıl bir akıl bu.. Şerefsizler.. Bilgisiz cahil en azından şerefsiz.. Yüce Önder ATATÜRK bile Yunanlıları ülkemizden atarken kaldırın o bayrağı.. Bayrak devletin şerefidir diyor bunlar savaş olmadığı halde.. Kansız herifler..
(Kusura bakmayın ama bu konuya çok sinirleniyorum ve duyulmamış birşeydir ki Türkiyenin başına kaç oldu geliyor..)

Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

<$Blog0nts:

<$BlogYorum Gönder

<$Blog
Ad:
Konum: Her Yer Bu Vatan Toprağıdır, Türkiye

Ben 23 Yaşında fakat aklı başında biriyim.. Yüksek Okul mezunuyum.. Ancak çalıştığım için açık öğretimden 4 yılık bitirip yüksek lisans yapacağım.. Eğlenmeyi çok severim.. Fakat iş zamanı iş eğlence zamanı eğlence.. Artı Türkiye için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. Extra faaliyetlerimi arada zamanı geldiğinde blogumda yayınlayacağımda.. Bana ayrıca ulaşmak isteyenler mail adresini yayınlıyorum ulaşabilirler.. Mail sadece bu iş için açılmıştır.. İsmim vs. Gizlidir:) Kusura bakmazsınız artık.. Bu ülkede bazı şeyler adamı ipe kadar götürür.. Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

Önceki Yazılanlar
Hizmet tarihinden itibaren ki ziyaretçi sayımız php hit counter olmuştur..