y

Pazar, Nisan 16, 2006

İRAN : NÜKLEER SİLAH AMERİKANIN ART NİYETLİ SİYASETİDİR!!

İran, nükleer silah iddalarını yalanladı.. Gerçekten İran'a helal olsun.. Geçmişi olan bir ülke olduğunu her fırsatta kanıtlıyor.. Ankara Büyükelçiliği'nin yardımıyla yapılan yayında, İran nükleer silah ile ilgili çalışmalarının olmadığını, nükleer alanda yapılan her çalışmanın Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı çerçevesinde yapıldığını, İsrailin nükleer silahlarla lan çalışmalarının İslam Ülkelerini etkilediğini ve nükleer silah iddaasının Amerikanın art niyetli ve pis bir siyasi politikasının olduğunu söyledi..
Gerçi bunları zaten hemen hemen herkes biliyor ama ne fayda.. Ama genede İran'a helal olsun.. Hiç bir zaman taviz vermeden ilerliyor.. Yakında Amerika Türkiyede de nükleer silah yapılıyor derse hiç şaşmam.. Çünkü bir kaç yıl sonra nükleer enerji için nükleer çalışmalara girecek olmamız yakın gelecekde bizim de bu yalancı ve art niyetli pis siyasettin içine katılacağımız endişesi uyandırıyor..

Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

<$Blog0nts:

<$BlogYorum Gönder

<$Blog
Ad:
Konum: Her Yer Bu Vatan Toprağıdır, Türkiye

Ben 23 Yaşında fakat aklı başında biriyim.. Yüksek Okul mezunuyum.. Ancak çalıştığım için açık öğretimden 4 yılık bitirip yüksek lisans yapacağım.. Eğlenmeyi çok severim.. Fakat iş zamanı iş eğlence zamanı eğlence.. Artı Türkiye için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. Extra faaliyetlerimi arada zamanı geldiğinde blogumda yayınlayacağımda.. Bana ayrıca ulaşmak isteyenler mail adresini yayınlıyorum ulaşabilirler.. Mail sadece bu iş için açılmıştır.. İsmim vs. Gizlidir:) Kusura bakmazsınız artık.. Bu ülkede bazı şeyler adamı ipe kadar götürür.. Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

Önceki Yazılanlar
Hizmet tarihinden itibaren ki ziyaretçi sayımız php hit counter olmuştur..