y

Cuma, Mayıs 05, 2006

GÜNDEM OLMAYAN AMA FORUMLARDA DOLAŞAN OSMİNYUM ELEMENTİ

IRAK”IN İŞGAL EDİLMESİNDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ? SOY ve NADİR bir metal Osminyum Elementi. Simgesi Os, atom numarasi 76, atom ağırlığı 190.23 ergime noktasi 3045.0 °C, kaynama noktasi 5027.0 °C olan geci$ metali.. oda sicakliginda 22.4 g/cm3 bilinen en agir yogunluklu metal.. gümüşi renkte.. yunanca koku manasına gelen osmë'den gelir 1803’te Smithson Tenant tarafından bulunan bu metal, platin yataklarında çok zor bulunan, platin yatağının kalitesini belirleyen bir elementtir. Bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. Üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir ELEMENT..
Osminyum dünyada en çok nerede bulunuyor? Bildiniz. Türkiye‘de. Tahmin edilen rezerv ne kadar ? 127.000 Ton.. Sonra hangi ülke geliyor ? Bulgaristan. Onun rezervi ne kadar ? Yani Bulgaristan’ın ? 2.500 Ton. Peki sahip olduğumuz Osminyum'un değeri ne kadar ? Çok Şaşıracaksınız ! 9 Trilyon $ Türkiye'nin İç borcu 85 milyar $. Dış borcu 125 milyar $. Toplam 220 milyar $.. Elimizdeki Osminyum'un değerini tekrar ediyorum !
9 TRiLYON $ Yani toplam borcumuzun 40 kat fazlası. Önce Bor, sonra Toryum, şimdi de Osminyum.. Bilgilenmek ve bildirmek amacıyla lütfen sessiz kalmayınız..
Pekiii Batılı ülkeler tarafından içimize sokulan mütareke basınının adamları ne diyor biliyor musunuz geçenlerde?
"Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir" (Cüneyt Ülsever kendi köşesinde, Mehmet Ali Birand´da Viyana´da bir seminerde bizzat gözümüzün içine bakarak söylediler). Peki kim işletecek bu madenleri ? Bu iletiyi başkalarına da göndermek bizim için bir vatandaşlık borcudur, çünkü başka TÜRKİYE YOK !!!
Üst taraf alıntıdır..
Bazı araştırmalar yaptım.. Okuduğu okul gereği kimyadan anlayan arkadaşlara sordum.. Gerçek adı osminyum değil osmiyum imiş.. Aynı zamanda doğada saf olarak bulunmuyormuş.. Bir bileşim sonucunda saf olarak elde ediliyormuş.. Aynı zamanda çok ucuz değil bayaa da pahalıymış.. Bunun yanında öneminden dolayıda dış ülkelere satılması ve ticaret amaçlı kullanılması yasakmış.. Acaba neden böyle balon şeyler üretiyorlar???
Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

<$Blog0nts:

<$BlogYorum Gönder

<$Blog
Ad:
Konum: Her Yer Bu Vatan Toprağıdır, Türkiye

Ben 23 Yaşında fakat aklı başında biriyim.. Yüksek Okul mezunuyum.. Ancak çalıştığım için açık öğretimden 4 yılık bitirip yüksek lisans yapacağım.. Eğlenmeyi çok severim.. Fakat iş zamanı iş eğlence zamanı eğlence.. Artı Türkiye için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. Extra faaliyetlerimi arada zamanı geldiğinde blogumda yayınlayacağımda.. Bana ayrıca ulaşmak isteyenler mail adresini yayınlıyorum ulaşabilirler.. Mail sadece bu iş için açılmıştır.. İsmim vs. Gizlidir:) Kusura bakmazsınız artık.. Bu ülkede bazı şeyler adamı ipe kadar götürür.. Saygı ve Sevgi Dileklerimle..

Önceki Yazılanlar
Hizmet tarihinden itibaren ki ziyaretçi sayımız php hit counter olmuştur..